973 601 930

origens.cosmetica@gmail.com

 

Domenech Cardenal, 2 - B3

25230 Mollerussa

Lleida

ARÔMS-NATUR®, és una firma d'alta cosmètica Natural Holística que utilitza l'aromateràpia i es dedica al desenvolupament de cosmètics d'alta gama 100% naturals. Amb laboratoris propis, Arôms afegeix innovació als seus productes cosmètics fito-aromaterapèutics i ho complementa amb protocols de cabina, wellness y balneotèrapia d'última generació. Des de sempre apostant per cosmètica autènticament natural i lliure de productes químics perjudicials, només treballa amb matèries primeres d'alta qüalitat, aigues florals, extractes de plantes i olis escèncials amb certificats (AEBBD). Sempre respectuosos amb la teva salut i la teva pell.

NATURA SIBÉRICA seu poder en la variada i rica flora del bosc siberià. La creació d'aquesta línia de cosmètica natural, està basada en la idea
d'aprofitar els rics recursos que encara avui en dia, es conserven a les zones verges de Sibèria. Parcs naturals amb una flora única; plantes
autòctones,i salvatges i amb grans propietats acostumades a sobreviure en un dels climes més extrems del món.
Per transmetre aquesta energía natural en favor de la salut i la bellesa, NATURA SIBÉRICA aplica les darreres tecnologíes, un control exhaustiu i un extricte control durant tot el procés de fabricació dels seus productes.

Desde fa més de 25 anys, Alqvimia® es tot un referent de l'Alta Cosmètica Natural innovant amb el seu concepte de bellesa integral que tracta Còs, Ment i Esperit mitjançant només productes 100% naturals de la més alta qüalitat.

 

Alqvimia® selecciona amb rigurositat les materies primeres més pures des de totes les parts del món, seleccionat especialment el seu orígen. Mestres Alquimistes i perfumistes recuperen l'antiga perfumería tradicional i els secrets de la botànica fusionant-les amb les tècniques mes avançades per donar lloc a fórmules magistrals que, juntament amb la qüalitat i puresa dels olis escencials que les composen, fan d'Alqvimia® una marca de prestigi reconeguda a nivell internacional.

Korres Natural Products® es una empresa grega fundada al 1996 que te el seu orígen en la primera farmàcia homeopàtica d'Atenes. El primer producte elaborat per Korres, va un xarop herbal de mel i anís per suavitzar la gola, una recepta inspirada en el 'rakomelon', un beuratge vigoritzan de licor i mel mol popular a la ciutat nata del avi del fundador de Korres, Giorgos Korres.

Actualment Korres te més de 400 productes naturals i productes amb certificat orgànic, esdevenint una coneguda marca de prestigi arreu dels 30 països on te presència actualment.

Experts en maquillatge mineral, aquesta marca britànica és una de les grans referències actuals del mercat. Nascuda de la mà de Vikki Khan, Lily Lolo es basa només en ingredients de qüalitat com ceres, olis i pigments naturals per obtenir la seva complerta línia de maquillatge que inclou ombres, bases, perfiladors, etc.

Lily Lolo Maku-Up es centra en crear maquillatge saludable i natural que no agredeixi la pell. Cap dels dels seus productes conté parabens, perfums sintètics o colorants artificials.

Des d'Alemanya ens arriben els productes del laboratori Logocos amb els estrictes controls BDIH, un prestigiòs certificat que garantitza l'origen, elaboració i formulació de cosmetics naturals. Dintre d'aquest grup trobem entre d'altres marques Sante, Logona o Aquabio.

SANTE transforma la valiosa cosmètica natural en un plaer per tota la família. Els seus innovadors productes puraments vegetals per la higíene i la cura son sencills, actuals i de preu asequible. Destacar també la seva amplia gama de maquillatge i color amb certificat d'orígen natural.

Amb més de 35 anys d'història, LOGONA esdeve una garantía de qüalitat fruit de la innovació, tradició i ús de excelents matèries primeres naturals i biològiques. Al seus productes, Logona només utilitza olis vegetals en fórmules emulsionades al 80% i sense cap aditiu sintétic addicional; la majoría d'aquests són de cultiu ecològic i amb certificat d'origen bio.