973 601 930

origens.cosmetica@gmail.com

 

Domenech Cardenal, 2 - B3

25230 Mollerussa

Lleida

Despigmentant facial

Tractament a base d'olis esencials dirigit a tractar les antiestètiques taques de la epidermis que, a més, donarà uniformitat a la teva pell hidratan, nutrint i regenerant-la.

Anti-edat

La activitat regeneradora dels olis vegetals, unida amb la eficaç combinació d'olis esencials, proporcionará a la teva pell suavitat, lluminositat i fermesa. Un exclusiu tractament antiedat que lluita contra els signes del envelliment que apareixen amb el pas dels anys.

Calmant pells sensibles

Un tractament altament eficaç que calma i descongestiona de manera inmediata, activant la microcirculació sanguínea per aconseguir una pell forta y resistent a qualsevol factor que la pugui alterar o desequilibrar.

Pells acnèiques

Per a pells molt grases, aquest tractament específic actua regulant el excès de greix, desinfectant la zona afectada i oxigenant i hidratant per aconseguir una pell neta, mate i uniforme.

Regenerant / Calmant per al l'home

Són molts els homes que pateixen problemes de pell sensible, envermelliment, tirantor o fins i tot inflamació i cremor. Amb aquest tractatment es calmen aquests siptomes i es suavitza la epidermis, descongestionant i regenerant de manera plaentera la pell.